Om din husvagn eller husbil tillbringar större delen av året i Skandinavien, är det en bra chans att det blir vått. Medan det kan tyckas att du bara har en liten fuktig plats i hörnet, kan det vara en mycket allvarligare situation som lurar bakom panelerna.

Bedömning av problemets fulla omfattning
Vi kommer alltid att be dig att ta med din husvagn för en riktig bedömning så att vi kan identifiera den verkliga omfattningen av fukt med hjälp av vår kunskap om de gemensamma vatteninloppspunkterna på olika märken och modeller. Du får ett öppet svar och vi börjar inte arbeta förrän vi har ditt uttryckliga tillstånd.

Komplett fuktreparation
Vårt tillvägagångssätt innebär att vi, till skillnad från de flesta av våra konkurrenter, undersöker din fuktskada fullt ut. Det innebär att fixa från utsidan, så att vi kan identifiera och ersätta alla drabbade trävaror och hörnformiga fästpunkter.

Om vi ​​behöver ta bort sidorna, baksidan eller till och med taket, så gör vi det för att säkerställa din säkerhet och din husvagns långsiktiga integritet.

Så, medan du kanske inte alltid får vädret, får du alltid ett kvalitetsfullt reparationsjobb hos TL-husvagnsservice

Vi tar ut 250 kr för reparationsnoteringar. Detta täcker kostnaden för vår tid att undersöka fordonet och komplettera citatpappersarbetet. Om du väljer oss att reparera ditt fordon, kommer 250 kr att tas bort från din slutliga faktura.