Välj från vårt sortiment av högpresterande solpaneler för fritidsfordon
För många handlar husbilsemestrar om frihet. Möjligheten att ta ditt hem vart du vill, närhelst du vill. Husvagnsplatser som präglas över Sverige bör ha elektriska kopplingspunkter – men de kommer till ett pris. Om du vill vara helt fri så är självförsörjande solpaneler det bästa sättet, de driver ditt fordon och minskar utsläppen av fossila bränslen.

Solpaneler är viktiga för husbilslivsstilen. Inte bara kommer de att spara tid och pengar, men de kan effektivt ladda ditt fritidsbatteri
Vi lagrar en rad professionella solpaneler, perfekta för husvagnar och husbilar.

Alla är utrustade med lättlästa instruktioner och säljs med en omfattande garanti. Vi är också här för att hjälpa dig att rådgöra med rätt solpaneler som passar ditt fordon.

Våra solpaneler säljs var och en med en effektbedömning. Detta visar mängden kraft som produceras under standard testförhållanden (STC). Det innebär att du enkelt kan förstå deras effektutgång för att bestämma vilka som passar bäst för dina behov.

På en genomsnittlig sommardag i Sverige borde en panel riktad mot solen förvänta sig att samla så mycket som 7 timmars STC-solljus. 4W solpaneler kommer att generera 24-28Wh per dag, med en 100W panel som producerar mellan 600-700Wh.